Direktlänk till inlägg 9 mars 2011

trötter vs piggelin

Av Linda - 9 mars 2011 19:17

Så var det dax igen, blodet i kroppen är åter igen slut.....

visst har jag känt mig trött en längre tid, men att gå och kolla hb eller gå till apoteket och införskaffa piller har jag ju skjutit under mattan som vanligt....

så nu står jag här, utmattad, hjärtklappning, huvudvärk, "yr" och ett närminne som är som bortblåst, men men jag kommer till baka.


Orkade i alla fall köra ett pass med Lidas, Hade tänkt träna Rutan men Lidas tyckte det var mycket bättre att träna konskick, det kan man väl bjuda på när han sticker som han gör, när han gör sådana skick är han asgrym.

Det blev träning på rutan oxå.

Och det fria följet, jag har märkt att så fort vi gjort lite apporteringsövningar med dummies så blir det fria följet i lydnaden kasst, han ligger på något så fruktansvärt, hur kan apportering tända en hund så i det fria följet? det ramlar ju aldrig ner vilt eller annat när vi tränar lydnad. Det blir till att fila på.

  

och apporterings dirigeringen gick väldigt bra, skönt.  


Men nu blir det lite onsdagsmys framför tv:n.

Det är en hel månad sedan det bakades cupcakes, och cupcake nörd som jag är så kan det inte gå för lång tid mellan gångerna.


Cc är är sååå gott, en lyxig variant av muffins och så tycker jag de ska se lite lyxiga ut oxå, inte bara slänga på frosting, nänä, den ska spritsas och så ska det göras blommor och annat som kan pryda godsakerna.

 Idag blev det kladdkake cupcakes med en frosting på marabou polka

  

Det blev supergott!!

mums!

och så här blev de, riktigt söta

  

 
 
Karin L

Karin L

9 mars 2011 21:51

Guuuud!!! Du är så himla duktig på cup-cakes! Blir såååå avundsjuk!
Men jag lär mig och det där med att spritsa på frostingen kommer nog. Men eftersom jag bara gör klart 2-4 åt gången att äta så vågar jag inte spritsa på frostingen på de som ska frysas. Blir svåra att frysa då. Men jag har nu gjort 2 test med frysning av frosting. En där jag har frosting på cup-caksen och en där jag fryst frostingen i portioner separat. Jag meddelar snarast hur det blir nästa gång jag plockar fram dom :-)
Men så fint du gör dom med dekorationen. Gör du dekorationen själv oxå eller du köper dom färdiga?

http://ronjasmatte.blogg.se

Linda

11 mars 2011 12:38

Hej karin!
kul att du oxå blivit CC-nörd!
jag trodde verkligen inte att det skulle gå att frysa frostingen, kanon att det blev bra, ska bli kul att höra om det blev nån skillnad på frostingen när den varit fryst och sedan ska på cupcaksen.
Det är skitlätt att spritsa, kom igen nu, det blir mkt snyggare.
Blommorna gör jag själv av sugarpaste.

 
Karin L

Karin L

10 mars 2011 15:01

Kan bara meddela att mitt cup-cakes experiment nr 1 föll väl ut. De choklad cup-cakes som jag frös med chokladfrosting på funkade mycket bra att ta fram och tina. Men jag är ju inte så avancerad som du att jag spritsar på frostingen, då är det nog enormt svårt att frysa. Men när jag smetat på frostingen, så styckfrös jag dom. Frostningen blir ju inte helt hård men när de var frysta stoppade jag dom i en påse allihopa. När jag nu tog fram några och rums-tinade var det utmärkta. Frostingen blev inte alls grynig och smaken var precis som när jag bakade dom. Bara så du vet :-)

Kram!

http://ronjasmatte.blogg.se

 
Linda

Linda

11 mars 2011 00:13

krya på dig!! <3

http://millieville.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 6 januari 2014 23:41

Vi har flyttat till http://guldtassar-och-tovor.webnode.se/blogg/   ...

Av Linda - 2 januari 2014 10:23


Många gör tillbakablickar över året som gått på sina bloggar och hemsidor. Visst är det roligt att läsa om alla duktiga hundmänniskor som gjort fantastiska insatser under det gångna året, framförallt när det gäller golden retrievers och deras ägare...

Av Linda - 27 december 2013 20:38


Då, för 5 månader sedan, då jag köpte Buza eftersom längtan efter att träna hund var så stor, trodde jag inte riktigt att det skulle bli såhär. Den första månaden var ju rolig, annorlunda med en anna hundras, Sedan bröt helvetet loss. Ständiga ...

Av Linda - 16 december 2013 19:58

Äntligen en leidg dag och idag bestämde jag mig för att fara iväg till Trelleborgs brukshundklubb för att köra ett lydnadspass, istället för att träna sent på kvällen under en gatlykta eller köksträna även om man inte ska underskatta sådana träningar...

Av Linda - 11 december 2013 13:12

Asså!!!! Efter allt tjat om hur vild, svår, busig, knäpp, jobbig och trög Buza varit under de här 4 månaderna hon bott hos oss så är det bannemej dax att beskriva hur jädrans duktig hon kan vara. Jag har gått från att tycka om, till att fullkomli...

Ovido - Quiz & Flashcards