Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Linda - 9 mars 2011 19:17

Så var det dax igen, blodet i kroppen är åter igen slut.....

visst har jag känt mig trött en längre tid, men att gå och kolla hb eller gå till apoteket och införskaffa piller har jag ju skjutit under mattan som vanligt....

så nu står jag här, utmattad, hjärtklappning, huvudvärk, "yr" och ett närminne som är som bortblåst, men men jag kommer till baka.


Orkade i alla fall köra ett pass med Lidas, Hade tänkt träna Rutan men Lidas tyckte det var mycket bättre att träna konskick, det kan man väl bjuda på när han sticker som han gör, när han gör sådana skick är han asgrym.

Det blev träning på rutan oxå.

Och det fria följet, jag har märkt att så fort vi gjort lite apporteringsövningar med dummies så blir det fria följet i lydnaden kasst, han ligger på något så fruktansvärt, hur kan apportering tända en hund så i det fria följet? det ramlar ju aldrig ner vilt eller annat när vi tränar lydnad. Det blir till att fila på.

  

och apporterings dirigeringen gick väldigt bra, skönt.  


Men nu blir det lite onsdagsmys framför tv:n.

Det är en hel månad sedan det bakades cupcakes, och cupcake nörd som jag är så kan det inte gå för lång tid mellan gångerna.


Cc är är sååå gott, en lyxig variant av muffins och så tycker jag de ska se lite lyxiga ut oxå, inte bara slänga på frosting, nänä, den ska spritsas och så ska det göras blommor och annat som kan pryda godsakerna.

 Idag blev det kladdkake cupcakes med en frosting på marabou polka

  

Det blev supergott!!

mums!

och så här blev de, riktigt söta

  

Ovido - Quiz & Flashcards